Interieurontwerp

Je wilt een interieur dat echt bij je past, een omgeving waarin alles klopt: van de kleur op de muren tot de plek van elk stopcontact. Misschien merk je dat het lastig is om keuzes te maken, zeker als er zoveel opties zijn. Waar begin je met kleur? Hoe weet je zeker dat je keuken praktisch én stijlvol is? En wie denkt er aan de details, zoals het lichtplan en een goed geplaatste stopcontacten?

Bij mij kun je die zorgen los te laten. Samen vertalen we jouw wensen naar een ontwerp dat niet alleen mooi is, maar ook praktisch en toekomstgericht. Mijn interieurontwerp gaat verder dan enkel de basis. Van maatwerkmeubels tot het kiezen van de juiste materialen voor je keuken en sanitair; ik begeleid je door elke stap.

Bij een volledige aanpak hoort ook het creëren van de juiste sfeer en functionaliteit in je woning. Daarom bied ik, naast de inrichting en het kleuradvies, ook een op maat gemaakt lichtplan en stopcontactenplan aan. Zodat jij straks kunt genieten van een interieur waar elke ruimte perfect is afgestemd op jouw leefstijl.

Interieurontwerp appartement Amsterdam
Chat openen
Hi, wat tof dat je mijn site bezoekt. Heb je een vraag, stuur mij gerust een appje.
Fijne dag en vriendelijke groet, Mariska